lördag 25 april 2015

Ännu en vecka...

Sorry syrran, mer mat. Vad annars! Nåväl,  ytterligare en vecka har gått och det har väl varit mest jobb. Med undantag av altanjobbet. Stefan har tagit bort alla plankor på altanen, lyft reglarna under för att komma ifrån gropen som bildades i mitten, och dessutom glesat ut brädorna lite. Efter det så skurade vi altanen med ett medel som både gör rent och bleker. Det blev så BRA!


Efter rengöring och före piff
Idag har vi städat lite, ställt ut krukor, stolar m m på altanen och börjat olja in bordet. Köpte några plattor med hjul att ha under de stora krukorna så det inte blir en massa märken på brädorna. Och tittat på dynor till stolarna.

Ikväll har vi också gjort något vi aldrig gjort tidigare - egen salsiccia!  Ja, det var en upplevelse. Inte så svårt. Inte så mycket jobb. Gott. Även om vi till nästa gång har i mer späck och kryddor. Trots att vi tog i extra redan nu. Gott! Kul! Och man vet vad som är i korven.

1 kommentar:

Gustav sa...

Kan inte säga att korven ser så god innan den har blivit tillagad, dock kan jag tänka mig att den smakade mycket mumsigt. Något du/vi får göra om när vi kommer hem!