söndag 1 februari 2015

Söndag

En vecka bara rusar förbi och man hinner knappt märka vad som hände. Det har i alla fall varit en bra helg.

Fredag - jobb till fem halv sex. På kvällen blev det stekt grillad kyckling från Pilens med klyftpotatis och grönsaker med dipp. Jadå, det fungerar.

Lördag - städ- och tvättdag. Började dock dagen med besök i sportaffärer på jakt efter slalomskidor till ressällskap till Österrike. Gjorde också ett besök i känd elektronikbutik för att köpa trådlös telefon - den gamla hederliga sorten. Därefter hem och köra igång, mannen i mitt liv körde dammsugaren och jag gjorde resten. Det hanns också med några maskiner tvätt och rengöring av utemöbler. Detta kan tyckas vara hög tid men anledningen var att de började mögla efter att vi ställt in dem i garaget. Eftermiddagen promenerade jag och Texas från centrum och hem via slalombacken. Tog en timma - hunden skuttade baklänges framför mig hela vägen upp i väntan på att jag skulle kasta snö. Jösses - jag hade fullt sjå med att överleva. På kvällen blev det färskpotatissallad med stekt salsiccia. Jättemums!Söndag - utemöbelflytt. Var och handlade lite och därefter hem och fixade lunch. Torsk i ugn med sås med citron, dill, räkor och färska champinjoner och till det hemmagjort potatismos. Helgens vinnare! Därefter födelsedagsfika hos Lennart 61. Ovanligt god blåbärstårta och trevligt. Hem och lite småfix innan kvällsmaten - helgens rester. Hann också med en vurpa som förmodligen gjorde utslag på Richterskalan. Det visade sig att foppatofflor inte var det ultimata valet av uteskor! Lårkaka att vänta.

En underbar bok jag läst i veckan. Ville knappt läsa färdigt för att dra ut på den. Läs! Notera också det lilla huset, jag fick ett gäng självhäftande flärpar med Sverigemotiv från dottern i Kina.

Inga kommentarer: