söndag 20 september 2009

MC-tur


Det kändes som om det skulle vara sista lediga dagen för i år med både värme och sol så vi passade på att ta motorcyklarna för en liten dagstur. Vi packade in oss själva och Texas och körde småvägar till Skara och syrran. Kom dit lagom för lunchen som hon lyckades utöka så att det räckte till oss också. Gott blev det. Och eftersom Jocke fyllt år idag och det hade varit kalas på förmiddagen så fick vi till och med kaffe och tårta på maten! Rätt dag att komma. Lisbeths tårta - mmmmmm.

Först hade vi tänkt åka till Kållandsö och hitta något trevligt ställe att fika på - Spiken eller Läckö, men vi var så mätta och dästa så det kändes som om vi skulle vända kosan mot hemmet istället - i sakta mak. Vi tog vägen om Falköping. Åkte upp på Mösseberg och tittade på utsikten som var fantastisk en sådan fin dag. Sedan stannade vi givetvis till vid Basta Kvarn och fikade, Texas var ju tvungen att rastas lite (skyller vi på i alla fall). Vi lyckades komma ända till rastplatsen innan Borås innan de första regndropparna kom, jag hade nästan glömt hur det kändes med regn på MC-turen men minnet återkom snabbt där. Det gör ont! Det blev i alla fall inte mer än några droppar så vi kom torrskodda hem.

Resten av dagen (det lilla som fanns kvar) tog vi det lugnt, jag scrappade lite, Clara pluggade och Stefan slappade framför TVn. På det stora hela en rätt härlig söndag. Och jag är dessutom ledig imorgon.
PS! Ann - var det dig och Olle vi mötte i Härlunda? Det finns väl inte hur många som helst med trike i dessa trakter. DS

1 kommentar:

Skat-Ann sa...

Kan nog vara så, vi åkte till Rolle och Anita i Torbjörntorp, och trikar finns det ju inte så många.
På hemvägen fick vi också känna på regn. Inget kul, så nu är det dax för hojtvätt igen!!!