lördag 8 november 2008

Skapat lite igen

Den här gången har jag gjort en tavla. Eller två. Köpte små canvasdukar och dekorerade dem. Syrran fick en och kompisen Ewa en. Jättekul! Jag har en kvar som jag tänkte göra iordning till mig själv. De var kul att göra men det var lite svårt att stämpla, duken bågnade.
Jag har börjat lite smått med julkorten också, får väl se till att skanna in dem också så småningom.


5 kommentarer:

JessicaC sa...

Jag gillar verkligen dina tavlor och har lite frågor om dessa. Vad har du användt för bokstavs stämplar till rubrikerna och vad har du målat med för färg/er på Embrace tavlan och hur? har du lite svaga bostäver eller stämpel i bakgrunden till höger på tavlan med hjärtat och vingarna? om vad för ngn? och slutligen vad är det för vingstämpel och kron stämpel?

MVH Jessica

CinaJson sa...

Kul att du gillar dem men ojojoj, vad många frågor på en gång.
Bokstavsstämplarna är clearstamps (glömt vilket märke), jag har använt dabbers akrylfärg och målat med, bakgrunden är stämplad med en stämpel av Tim Holtz Stampers Anonymous "Carte Postale", kronan kommer från ett sett från Green Grass Stamps "Femme Royale Set" och vingarna kommer från ett stämpelset från Technique Tuesday "Skin Deep - Tattoos". Hjärtat är från Tim Holtz grungeboard.
Det är kul att göra tavlorna men se till att hålla något hårt på baksidan när du stämplar (duken sviktar).

JessicaC sa...

Tack för svar måste bara fråga lite till. Har du målat duken med
pensel? Har du stämplat bokstäver till bakgrund oxå? Kommer du ihåg vart du köpt alfabetets stämplarna, hur höga är de stora bokstäverna och de små?

MVH Jessica

CinaJson sa...

Jag har dragit med dabbers skumgummidyna över duken. Bokstäverna är från My Sentiments Exactly och jag tror de heter Multi Collage. Nu har jag taskigt ögonmått men versalerna är ca 1 cm höga.

JessicaC sa...

frågor för sista gången =). har du målat med skumgummi plutten som siter på? och vad är det för färger namn (grå, beige/brun) på dem?

MVH Jessica