torsdag 13 november 2008

Shoppat lite och befriat mig


Jag var på Forma och skulle köpa lite av deras papper till julkortstillverkningen och kom hem med detta. Den lilla stansen är så söt! Jag köpte lite papper också men pepparkaksgubbepappret var givetvis slut. Nu måste jag ju åka dit en gång till ;-)

När det gäller magen så måste jag få berätta att nu är gördeln slängd - för evigt hoppas jag. Igår var jag utan för första gången dagtid och det var minst sagt lite läskigt. Det kändes väldigt obehagligt och jag svullnade lite mer på eftermiddagen/kvällen och hade väl lite mer ont men det kändes också skönt att slippa den. Idag känns det ännu läbbigare, jag har haft lite lätt åtsittande jeans och eftersom jag inte har någon riktig känsel på magen så blir det lite obehagligt. Bara bita ihop!

Nu har Petra och jag äntligen bokat en tid för den fortsatta utbildningen till silversmed!!! Jag längtar. Jag tänkte försöka göra en ring den här gången och skulle vilja göra lite fler hängen till halsband i samma stil som det förra. Hur sugen som helst. Tack Petra för att du ställer upp! Jag kan till och med tänka mig att inte bara låna ut mina nissestämplar till dig utan också min nya fina pepparkaksstans.

Inga kommentarer: